Cumhuriyet İlkokulu

Vizyon: 1.Okul, aile, çevre, öğre nci diyaloğuna ve işbirliğine önem veren, Öğrencilerini bilgi, görgü ve terbiye bakımından en üst düzeye çıkarmaya çalışan, 2. Çevreye duyarlı, Yaratıcı ve yenilikçi, Dünya ile barışık, Tüketici değil, üretici, Taklitçi değil, yaratıcı, Ezberci değil, araştırmacı, 3. İlişkilerinde doğruluğu hep ön planda tutan, laik, cumhuriyetçi ve Atatürk ilkelerini benimseyen, 4. Türk milletinin milli ve manevi değerlerine saygı duyan, onu benimseyip koruyan, geliştiren, nesilden nesile aktarılmasını sağlayan bir kurumdur.

Misyon: 1. Öğrencilerimize öğrenmeyi öğretmek, çalışmalarımızın odak noktasına öğrencilerimizi koymak, 2. Öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk almak ve verimli bir şekilde çalışmak, 3. Öğrencilerimize bir birey olarak saygı duyup, onları koruyup gözetmek,. Geçmişiyle, çevresiyle ve kendisiyle barışık olmasını sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08:50 Toplanma. 09:00 İlk ders başlangıcı. İlkokul 6 ders, Ortaokul 7 ders.
Isınma: Doğalgaz.
Sportif Etkinlikler: Büyükşehir Okul Sporları Proje Ortağı
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Kardeş Okul projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Kardeş Okul projesi

WEB - https://iznikcumhuriyetio.meb.k12.tr

Adres - Eşrefzade Mahallesi Gür Sokak No16 İZNİK/BURSA

Öğretim Şekli :Tekli Eğitim.

Yerleşim Yeri - Yerleşim alanı olarak surların dışında yer alır. Okul çevresine yapılaşma ve yerleşim imkanları artmaktadır.

Adres - Eşrefzade Mahallesi Gür Sokak No16 İZNİK/BURSA

Ulaşım Şehiriçi servisler yarım saatte bir geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 3 km