Okulumuz e twinning school etiketi kazandı

2023-2024 yılı etwining okulu basvuruları sonuçlandı ve okulumuz etwining okulu oldu.

Okulumuz Avrupa’daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda yürüttüğü başarılı çalışmalarla,  2023 -2024 eTwinning Okulu olmaya hak kazandı.

Yürüttüğümüz  başarılı eTwinning projeleri ile daha önce aldığımız Avrupa ve ulusal Kalite Etiketleri sonrası şimdi de  eTwinning Okulu olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

e-Twinning ; Okulumuz, eTwinning girişimi ile yenilikçi, gelişime açık istekli öğretmenlerimiz ve idarecilerimizle eTwinning faaliyetlerine katılan ve projeler yürüten   ulusal ve uluslararası okullardaki paydaşlarıyla işbirliği yaparak e twinning okulu olmayı hak etti.

Okulumuza bu haklı gururu yaşatan okulumuz anasınıfı öğretmeni Nihal Ergene ' ye ,  ilçe ve il koordinatörlerimize  şükranlarımızı sunuyoruz.

08.05.2023 65

08-05-2023